Близо 30 деца се включиха в Детската лятна група на ЦПЛР – Тетевен

Реклама

В края на месец юли приключиха заниманията на Детска лятна група при Център за подкрепа за личностно развитие /ЦПЛР/ – Тетевен. В продължение на два месеца  около 30 деца на възраст между 6 и 12 години, разделени на малки групи, се забавляваха заедно и се превърнаха в малки ловци на приключения.

Незаменимо място за бягство от жегата и скуката отново се оказа Парк за приключения „Адреналин“, а любимо място за закуска на тревата си остана прохладният двор на тетевенския манастир „Св. Пророк Илия“.

Новооткрита зона за проучване на подходящи маршрути из тетевенските околности и отличен терен за занимателни игри, свързани с безопасно придвижване в градски условия и в планината, стана ТИЦ – Тетевен.

Реклама

Кристалните басейни в хотел „Вит“ и в хотел „Олимп“ почти всеки ден през месец юли се превръщаха в своеобразна олимпийска арена, където младите плувци демонстрираха сръчност и бързина, а по – малките успяха да проплуват.

За енергията и ентусиазма, с които  започваха всеки нов ден, децата бяха поощрени със специални грамоти и с плажни топки – за спомен от лято 2021. Честта да връчи подаръците се падна на г-н Красимир Красимиров – зам.-кмет на Община Тетевен.

Реклама