Отбори от местни детски футболни клубове премериха сили в Галата

Реклама

На 31.07.21г. в село Галата се проведе детски футболен турнир, организиран от ФК “Пещера“-Галата със съдействието и финансовото подпомагане на Община Тетевен. Участие взеха детските отбори, набор 2006г-2008г. на местните футболни клубове, също и отбор-гост от гр. Летница.

Турнирът беше открит от зам.кметовете на Община Тетевен – Красимир Красимиров и Тони Стоев. След много оспорвани двубои на 1-во място завърши отбора на Галата II, следван от отбора на Галата I, на 3-то място остана отборът на Летница, 4-ти завърши сърцатият отбор на Глогово. Отличието за голмайстор на турнира отиде при една от бъдещите надежди на местният футболен клуб – Младен Миленов.

Наградите и отличията, подсигурени от Община Тетевен, бяха връчени от зам. кметовете –Красимир Красимиров, Тони Стоев и президента на ФК “Пещера“Галата – Младен Сергеев.

Реклама

Всички се обединиха около идеята, турнирът да се превърне в традиционен, както и да се разшири формата му. Президентът на клуба изрази своята благодарност за подкрепата на Община Тетевен, като използва възможността да покани г-н Красимиров и г-н Стоев на предстоящото откриване на футболния сезон, тази събота – 07.08.21г. с първият футболен двубой между отборите на ‘‘Пещера‘‘-Галата и ‘‘Янтра‘‘ – Полски Тръмбеш на стадион ‘‘Свилен Младенов‘‘ в село Галата.

Реклама