Кметът на Тетевен подкрепи Петър Хубчев

Реклама

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, подкрепи легендарния ни национал Петър Хубчев, който се бори с коварна болест, часове преди „Мача на надеждата“. Ето пълния текст, публикуван от д-р Бояджиева:

Днес ще се проведе грандиозният „Мач на Надеждата“ – благотворителна инициатива, организирана от бившия капитан на националния отбор по футбол на България Стилиян Петров и неговата фондация в подкрепа на хората, борещи се с онкологични заболявания.

В петата минута на срещата всички на стадиона и пред малкия екран ще отдадем заслужена подкрепа към легендарния защитник на националния отбор – Петър Хубчев.

Реклама

Каквото и да кажем за него няма да бъде достатъчно – голям футболист, голям треньор, но най-вече голям човек с още по-голямо сърце. Казвам това, защото съм имала честта да се докосна до харизматичната му личност на човек, който знае какво иска и как да го постигне.

Г-н Хубчев неведнъж е помагал и дарявал, като трябва да отбележим и десетки жестове на лична подкрепа за обикновени хора и спортни клубове, останали неизвестни, заради разбирането му, че добротата не се нуждае от публичност, когато я проявяваш от сърце, а не заради популярност.

Искам да изброя само малка част от всичко, което е направил за нашата община Тетевен – дарение на екипи за детския ФК „Бенковски“ – Тетевен, дарение за ФК „Озрен“ – с. Голям извор, участие в наградния фонд на общински инициативи – Спортист на годината 2017 г., Турнир за купата на Кмета 2018 г., лично участие като гост – медиатор, заедно с журналистката Миролюба Бенатова в младежкия форум „Защо да уча“, дарение за коледни носии за децата на с. Гложене и т.н.

Кураж, г-н Хубчев! Цяла България е с теб и всички вярваме, че ще спечелиш и най-важната битка в живота си!

Реклама