Тетевен Волей стартира с категорична победа новия сезон

Реклама

Снимка: Тетевен Волей

„Зелените“ започнаха убедително новият сезон, след категорична победа като гост над “Ботев“ Ихтиман с 3:0 гейма /25:22, 29:27, 25:23/ в 1ви кръг на НВЛ “Висша лига“, съобщават от клуба.

През цялата среща гостите диктуваха темпото на мача, като само отпускане в определени моменти от страна на тетевенци, позволи всички геймове да завършват с няколко точки разлика. Тази среща бе и първа за новата селекция на треньора Петър Мечкаров, която до момента не успя да направи контролни мачове и съответно оптимална подготовка за състава си.

Реклама

Независимо от всичко Тетевен Волей стартира шампионата с няколко нови състезателя, състав готов да се доказва и направи достойно представяне в първенството. При добри резултати и осигуряване на нужната подкрепа, тетевенци ще търсят класиране на плейоф и промоция в НВЛ Суперлига още през този сезон.

Следващата седмица, по програма, Тетевен Волей почива, а на 09.11.2019г. от 18:00ч., тетевенци ще посрещнат състава на Етрополе, в първата си домакинска среща за новият сезон.

Реклама